Best på bilpleie siden 1901

Hva som begynte som en enkel møbelpolish produsent, i garasjen hos grunnleggeren Frank Meguiar Jr, strekker seg nå over fire generasjoner av Megiuar’s famile. Selv i de villeste drømmene er det tvilsomt at Frank Meguiar Jr kunne forutsett hva hans første flaske med møbel polish tilbake i 1901 kunne bli til et århundre senere.

Meguiar’s Inc har blitt en global leder i bilpleie og er stolte av å kunne presentere våres neste generasjon av produkter, verktøy og tilbehør til den seriøse bilentusiasten. Vi arbeider hardt for å sette en ny standard av kvalitet gjennom effektivitet i industrien.

Fra den første flaske møbelpolish bygde Frank Meguiar Jr og hans firma på høy kvalitet og en forståelse for forbrukerens behov. I dag har Meguiar’s gjennom samarbeid med seriøse bilentusiaster verden over, laget et sterkt og trygt varemerke. Dette vises i resultatene og livsstilen innenfor bilhobbyen.

Bildet over er fra 1923 og familebedriften lagde alle produktene i hjemmet. I løpet av dagen ville Frank Meguiar Jr demonstrere og selge produktene som de laget natten før for å betale familiens innkjøp av råvarer.

Familiebedriften vokste seg ut av garasjen og flyttet til det nye hovedkontoret i 1936 (bildet over).